Jouw financiële en fiscale administratie online.

Jouw complete financiële administratie online? Doen we graag voor je. Maar dat is niet alles. Wij helpen je juist vooral met die belangrijke fiscale aspecten van ondernemen.

Zo blijf je met JuistPlus scherp op fiscale voordelen. Zowel zakelijk als privé als dat nodig is. En dát levert je dus geld op!

Icoon Fiscaal Advies DIAP

Fiscaal advies

In alle pakketten heb je je eigen fiscalist

Direct contact

Altijd direct contact met jouw adviseur

Financiële planning

Meer zicht én grip op je cijfers

Alles geregeld. Voor een vast bedrag per maand.

Online financiële administratie van nú.

Online in een AVG-proof omgeving.

Persoonlijk contact. En dat is ook fijn.

Jouw boekhouding wordt helemaal online voor je geregeld. Net als je belastingaangiften. Voor een vast bedrag per maand. Inclusief onlinetools, app en onbeperkt contact met onze fiscaal-juristen.
Bonnen fotografeer je met de app, banktransacties worden gedownload in het systeem en ook factureren doe je eenvoudig online. Realtime inzicht in je cijfers! Heb je extra functies nodig? Ook geen probleem.
Wij werken met de veilige online tools van Visma en communiceren met onze klanten via het Mijnkantoor- platform. Met je eigen persoonlijke dashboard. Dat is makkelijk, overzichtelijk én volledig AVG-proof.
Hoe makkelijk, overzichtelijk en efficiënt in de cloud werken ook is; persoonlijk contact kunnen hebben is altijd fijn. Heb je vragen over je boekhouding of je belasting zaken? Dan zijn wij altijd direct bereikbaar.

Praktische tools

We hebben aanvullende tools voor bijvoorbeeld bij het opstellen van je jaarrekening of het voeren van je salarisadministratie.

Koppeling met je bank

Door de koppeling met je zakelijke bankrekening worden de mutaties direct ingeboekt en verwerkt. Hoef je niets voor te doen!

Altijd actueel inzicht

Via je eigen online omgeving en app heb je direct inzicht in jouw administratie en kun je veel zaken direct zelf regelen.

Praktische app voor facturen

Je boekhouding online regelen is snel en makkelijk. Met je smartphone de factuur fotograferen? De app boekt de factuur direct voor je in het systeem.

Meer weten over onze slimme pakketten voor ondernemers?

Gewoon bellen!

Met Juist!+ hoef je je geen zorgen te maken om je boekhouding en je belastingaangiftes. Je financiële en fiscale administratie doe je gewoon makkelijk online vanuit het systeem. Waar nodig helpen we je. En natuurlijk kun je ons altijd bellen met vragen.